Sākums
 
DONKIZZ.COMPiektdiena, 2024-03-29, 2:37 PM



Sveicināti viesis | RSS
Sākums
Atvainojamies par sagādātajam nēertībām..
Esam pārvākušies, pēc 5 sekundēm tiksiet redirektēts uz mūsu jauno lapu.
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: boss-x, donkiz  
Forum » Tehnika » Dator piederumi un aksesuāri » Logitech piedāvā jaunu G sērijas spēļu kategorijas peli un a (Logitech piedāvā jaunu G sērijas spēļu kategorijas peli un a)
Logitech piedāvā jaunu G sērijas spēļu kategorijas peli un a
donkizDate: Piektdiena, 2009-08-07, 2:29 AM | Message # 1
Par lietotāju cieņu
īpašniexx
Group: ADMINI
Messages: 10
Awards: 1
Reputation: 32767
Status: Offline
FREMONTA, Kalifornija, 2009. gada 6. augusts. Kad uz pieres parādās sviedri un vairs nav iespēju griezties atpakaļ, ir pienācis laiks izvēlēties gudrāku risinājumu. Lai palīdzētu izdarīt pareizo izvēli, kad uzvara ir jau gandrīz rokās, Logitech šodien paziņo par godalgotās G sērijas spēlēm paredzēto ārējo ierīču klāsta papildinājumu: Logitech Gaming Mouse G500 un Logitech Gaming Headset G330. Spēlēm paredzētā pele G500 atsvaidzina iecienīto lāzerpeli Logitech G5 ar jaunāko spēļu kategorijas lāzera mehānismu un kaujiniecisku izskatu, bet spēlēm paredzētās austiņas G330 būs ērtas pat pēc ilgstošām cīņām.

“Tā kā arvien vairāk cilvēku dzīvojamajās istabās spēlē ar ģimenes locekļiem un draugiem pat visu nakti, Logitech turpina paplašināt Logitech G sērijas iespējas,” saka Logitech Spēļu izstrādājumu mārketinga direktors Rubens Mūkerjē (Ruben Mookerjee). “Ja esat nopietni pievērsies spēlēm, tad vislabākais veids, kā iedziļināties spēlē, ir peles G500 un austiņu G330 izmantošana. Un uzvara būs jūsu.”
Spēlētājiem, it īpaši vairāk nekā 11 miljoniem cilvēku, kas spēlē World of Warcraft, vai miljoniem spēlētāju, kas devušies ceļojumā ar spēli Call of Duty, spēlēm paredzētā pele G500 un austiņas G330 nodrošinās uzvaras arī tad, ja spēlēsit vēlu naktī.

Logitech Gaming Mouse G500

Lāzerpeles Logitech G5 pēctece, pele Logitech Gaming Mouse G500 nodrošina spēļu mainīgajiem apstākļiem atbilstošu precizitāti ar jebkādu rokas ātrumu. Ar spēļu kategorijas lāzera mehānismu var palielināt intensitāti, sasniedzot maksimālo rokas ātrumu — 165 collas sekundē (ips), un 30 gs maksimālo paātrinājumu. Darbības laikā pielāgojamā izšķirtspēja ļauj iegūt vajadzīgo precizitāti no pikseļa precizitātes mērķēšanas (200 dpi) līdz pat zibenīgi ātriem manevriem (līdz pat 5700 dpi) neatkarīgi no tā, kādu spēli spēlējat (ja ir uzinstalēta Logitech spēļu programmatūra, izšķirtspēju var pielāgot ar soli 100 dpi). Turklāt pilna ātruma USB palīdz nodrošināt peles G500 vienmērīgu darbību un ātru reakciju.
Bet pele G500 piedāvā ne tikai precizitāti. Tās gumijotā apdare piešķir tai kaujiniecisku izskatu. Jaunās Logitech spēlēm paredzētās peles atjauninātā forma ar plašāku īkšķa atbalstu un līdzenu mazā pirkstiņa malu nodrošina vairāk ērtību cīņu karstākajos brīžos.

Kad esat pabeidzis cīņu, iebūvētā atmiņa ļauj saglabāt iecienītākās spēles iestatījumus un tos ņemt līdzi. Turklāt programmatūra šajā gadījumā nav vajadzīga. Ja būtisks ir svars, tad ir iespējams atbilstoši savām sajūtām un vadības stilam pielāgot peles G500 smagumu, izmantojot komplektā iekļauto 27 gramu papildu svaru. Papildu svars ir ievietojams noņemamā šasijā un, kad netiek izmantots, to var uzglabāt komplektā ietilpstošā kārbiņā. Divu režīmu ritināšanas ritenis nodrošina ļoti ātru ritināšanu brīžiem, kad jāstrādā, un ritināšanu ar klikšķi pēc klikšķa, kas ir lieliski piemērota ieroču atlasei. Savukārt programmējamās pogas ļauj izmantot vērtīgas makrokomandas.

Logitech Gaming Headset G330

Pat tad, ja spēlēšana jūs nogurdina, austiņas Logitech Gaming Headset G330 jums neradīs noguruma sajūtu. Lai turpmāk atslogotu parastos spiediena punktus uz galvas, austiņām G330 ir ar mīkstu silikona apdari pārklāts austiņu turētājs un grozāmi ausu paliktņi. Elastīgais austiņu turētājs, kura pamatnē izmantota izturīga atspere, ir konstruēts tā, lai izturētu nodilumu un iespējamos plīsumus pat nevaldāmu cīņu laikā.
Trokšņus slāpējošais mikrofons samazina traucējošos fona trokšņus un to iespējams aizgriezt prom brīžos, kad to nelieto. Rindā izvietotā skaņas vadība ļauj regulēt skaļumu vai apklusināt mikrofonu, neapturot darbību. Komplektā iekļautais USB adapteris, kas paredzēts uzlabotai skaņai, ļauj izveidot ciparisku savienojumu ar jebkuru USB pieslēgvietu vai arī tieši ar datora skaņas karti, izmantojot 3,5 mm spraudņus.

Cena un pieejamība

Pele Logitech Gaming Mouse G500 būs nopērkama septembrī, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 79,99 eiro. Austiņas Logitech Gaming Headset G330 būs nopērkamas septembrī, un to ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 59,99 eiro.

 
boss-xDate: Piektdiena, 2009-08-07, 10:14 PM | Message # 2
Par lietotāju cieņu
extrēmists
Group: ADMINI
Messages: 8
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
Nav kada tas peles screena? Baigi gribas redzet kaujiniecisko izskatu happy
 
Forum » Tehnika » Dator piederumi un aksesuāri » Logitech piedāvā jaunu G sērijas spēļu kategorijas peli un a (Logitech piedāvā jaunu G sērijas spēļu kategorijas peli un a)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:




Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz
info
īpašnieks:donkizz@cau.lv
virsadmins:bossx@outlaw.lv