Sākums
 
DONKIZZ.COMPiektdiena, 2024-04-19, 10:22 AM



Sveicināti viesis | RSS
Sākums
Atvainojamies par sagādātajam nēertībām..
Esam pārvākušies, pēc 5 sekundēm tiksiet redirektēts uz mūsu jauno lapu.
Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: donkiz, boss-x  
Forum » Transporta jaunumi » Jaunumi » Vācija draud ar 'Opel' bankrota procedūras uzsākšanu (Vācija draud ar 'Opel' bankrota procedūras uzsākšanu)
Vācija draud ar 'Opel' bankrota procedūras uzsākšanu
donkizDate: Otrdiena, 2009-08-04, 1:43 AM | Message # 1
Par lietotāju cieņu
īpašniexx
Group: ADMINI
Messages: 10
Awards: 1
Reputation: 32767
Status: Offline
Auto DELFI
03. augusts 2009 19:20

Kompānijas „Opel” nākotne izšķirsies pēc šovakar notiekošās „General Motors” (GM) valdes sēdes. „Opel” kompānijai varētu tikt uzsākts bankrota process, ja GM un Vācijas valdība nespēs vienoties par „Opel” pircēja izvēli, ziņo „Bloomberg”.Aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijas valdība palielinājusi spiedienu uz GM pieņemt kanādiešu „Magna International” piedāvājumu, kamēr GM favorīts „Opel” iegādei ir beļģu „RHJ International”. Turklāt savu atbalstu „Magna Internation” izteikusi ne tikai Vācijas valdība, bet arī „Opel” arodbiedrības.

Vācijas valdība uzskata, ka kanādiešu „Magna International” un krievu „Sberbank” piedāvātais „Opel” pārņemšanas plāns saglabās vairāk darbavietu „Opel” rūpnīcās Vācijā (šobrīd tādu ir 25 tūkstoši) un sniegs kompānijai ilgtermiņa attīstības iespējas. Savukārt „RHJ International” beļģu investīciju kompānijas variantā Vācija baidās, ka pēc tā restrukturizācijas par Vācijas nodokļu maksātāju naudu un masveida atlaišanām „Opel” tiks pārdots atpakaļ GM. Savukārt „Magna International” gadījumā GM nespēj vienoties par intelektuālā īpašuma izmantošanas tiesībām un turpmāku sadarbību ar GM tehnoloģiju jomā.

Ja GM valdes sēdē pieņems lēmumu „Opel” pārdot „RHJ Investment”, nevis „Magna International”, tad Vācijas valdība pārtrauks piešķirto kredītlīniju autoražotājam solīto 4,5 miljardu eiro apmērā un attiecīgi būs spiesta uzsākt „Opel” kompānijas bankrota procedūru.

Raksts sagatavots balstoties delfi auto ziņām

 
Forum » Transporta jaunumi » Jaunumi » Vācija draud ar 'Opel' bankrota procedūras uzsākšanu (Vācija draud ar 'Opel' bankrota procedūras uzsākšanu)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:




Uztaisi bezmaksas mājas lapu ar uCoz
info
īpašnieks:donkizz@cau.lv
virsadmins:bossx@outlaw.lv